old missions

She's getting on in the years now, but we still like to jump in the saddle occasionally.
Post Reply
User avatar
Dange
Flight Sergeant
Flight Sergeant
Contributor
Posts: 298
Joined: Thu Jan 02, 2014 7:32 pm
Location: Penetang. Ontario Canada

old missions

Post by Dange » Thu Aug 20, 2015 9:46 pm

will the missions that I made for IL 2 .... version 4.10.1 + UP 3. 0RC4 ...... ???? and

what about the config as well ??
Image

User avatar
Dickie
Air Commodore
Air Commodore
ACG Staff
Contributor
Posts: 12973
Joined: Sat Jul 14, 2012 12:15 pm
Location: Gloucestershire, England

Re: old missions

Post by Dickie » Fri Aug 21, 2015 7:31 am

Unlikely if they are in UP3 because there are structural differences in the .mis files from the different mods types.

UP3 was bloody superb.
Image

User avatar
Dange
Flight Sergeant
Flight Sergeant
Contributor
Posts: 298
Joined: Thu Jan 02, 2014 7:32 pm
Location: Penetang. Ontario Canada

Re: old missions

Post by Dange » Fri Aug 21, 2015 11:29 pm

true enough......

another issue...... regarding the HSFX auto update.......... My win 7 tells me that the "framework 20 something " is to new and won't download ..
Image

User avatar
Sokka
Flight Lieutenant
Flight Lieutenant
Posts: 390
Joined: Wed Nov 05, 2014 3:34 pm

Re: old missions

Post by Sokka » Sat Aug 22, 2015 8:59 am

I had that framework message too, but it should work regardless.
Image

User avatar
Dange
Flight Sergeant
Flight Sergeant
Contributor
Posts: 298
Joined: Thu Jan 02, 2014 7:32 pm
Location: Penetang. Ontario Canada

Re: old missions

Post by Dange » Sat Aug 22, 2015 12:42 pm

Well the updater won't load and the game version ( HSFX ) still shows as 7.0. So... I'm confused ....
Image

User avatar
Sokka
Flight Lieutenant
Flight Lieutenant
Posts: 390
Joined: Wed Nov 05, 2014 3:34 pm

Re: old missions

Post by Sokka » Sat Aug 22, 2015 3:36 pm

Did you install the updater fine and the error comes as you run it?
Image

User avatar
Dange
Flight Sergeant
Flight Sergeant
Contributor
Posts: 298
Joined: Thu Jan 02, 2014 7:32 pm
Location: Penetang. Ontario Canada

Re: old missions

Post by Dange » Sat Aug 22, 2015 9:54 pm

just as it finishes loading I get the message............ and I have to close the window and that = no download .. going to try the run as Admin net
Image

User avatar
Bully
Flight Lieutenant
Flight Lieutenant
Contributor
Posts: 2375
Joined: Sun Oct 07, 2012 9:06 pm
Location: Gloucestershire, UK

Re: old missions

Post by Bully » Sun Aug 23, 2015 5:26 pm

Also had the message about framework, still works OK.

Dange, have you gone and actually run the updater? Stupid question I know, but I was clicking on the file to install the updater twice before I realised what I was doing.
Image

User avatar
Dange
Flight Sergeant
Flight Sergeant
Contributor
Posts: 298
Joined: Thu Jan 02, 2014 7:32 pm
Location: Penetang. Ontario Canada

Re: old missions

Post by Dange » Tue Aug 25, 2015 12:25 am

ahh ... err ... ahem ...good point screw... I mean Buzz.. I never looked in the folder . Its there and it worked ... ,Not a stupid question for me ..
Image

User avatar
Dange
Flight Sergeant
Flight Sergeant
Contributor
Posts: 298
Joined: Thu Jan 02, 2014 7:32 pm
Location: Penetang. Ontario Canada

Re: old missions

Post by Dange » Sat Aug 29, 2015 2:38 pm

F Y I............. copied a Malta mission that I had made for 46 several years ago to Cliffs and found that it did work but will do a complete check in a day or so ......
Image

Post Reply